NewWebsiteDesign: “DrozDailySteezin.Dk” (Back On The Blog)

DrozDailySteezin Back On The Blog

Så er vi endelig tilbage (BackOnTheBlog) & på rette vej (1) efter en lang sommerferie & hovedløst (2) arbejde i iWeb (HovedPine), det hele er kommet op og stå igen, pga en god homie som hjalp #ultra meget til, og satte mig ind i det her wordpress stuff. Vi har fokuseret på at gøre bloggen så enkel som mulig, både for vores læsere og for vores bloggere, så nu vil vi tilbage til det vi var så great til (nemlig at blogge dagligt) om de ting vi syntes er STEEZIN. Vi er tilbage som i kender det, med KicksOfTheDay, MusicVideoes, NBA, Fashion, EyeDrugOfTheDay & MEGET MEGET MERE END DET. For vi har nemligt samlet et team af de mest steezin personligheder i CPH til at blogge på DrozDailySteezin = D

Dvs. der vil være meget mere aktivitet på bloggen, og vil vil prøve at nå vores mål med at blive “Danmark Fedeste Urban Blog” & en af de måder vi kan gøre det på, er ved JERES hjælp, så er der noget du syntes godt om så giv indlægget et tryk på “Syntes Godt Om” er der et indlæg du vil dele med andre på Facebook/Twitter så tryk på “Share/Retweet”. Noget andet du også meget gerne må gøre, er at give vores indlæg en tommelfinger “Op eller Ned” på den måde kan vi også se hvad vores læsere syntes bedst om (så vil vi spare jer for de ting som er skrald).

Hvis du har en kommentar, negativ som positiv så smid den MEGET GERNE på vores indlæg (Vi elsker Comments & vi elsker diskussioner”)

Vi vil meget gerne vide, hvad i syntes om det nye design (I må også meget gerne “share” det – “sharing is caring) ?! =D

See we have been lock down and now we are back on the blog and ain’t nothin’ changed about us, still same old G’s. There is a hole bunch of bloggers messing the game up, everything we do f****n’ it all up, don’t get it confused cuz we will blog about u if u disrespect us”

Vi håber der er lys for enden af vejen for DDS (det ser i hvertfald sådan ud på billedet jeg tog til flyeren øverst oppe)”

Hvis du vil have flere nyheder så join vores Facebook Fanpage.

We Are Happy 2 Be Back “Steezin On You Haters”

4 Readers Commented

Join discussion
 1. ZubZ on 10/10/2010

  Yes sir! DDS som startside igen =)

 2. Simon on 11/10/2010

  Det freakin godt ud boys.

 3. Pingback: Drux Flamgaard 11 okt, 2010

  Check Out Our New Design: http://drozdailysteezin.dk/ http://fb.me/IxZJ6phe

 4. Pingback: Hamid Ittaouil 11 okt, 2010

  MusikBlogger.. ModeBlogger.. Han giver den max gas =) http://fb.me/yiA8M76Z

HAVE SOMETHING TO SAY?