MusicVideo: Kid Cudi feat Kanye West “Erase Me”

Vi kender ham fra hans debut album “Man On The Moon: The End Of Day” (et af de bedste albums i 09´ i følge mig) som var spækket til randen, med hit-, party- og laidback numre.. Så han har før, forsøgt sig frem med en masse forskellige stilarter. Alt fra nummeret “Pursuit of happiness”, til “Hyyerr” og videre til “memories” featuring DJ’en David Guetta. Denne gang overrasker han endnu engang, da han prøver sig af i rockens tegn, med hans mentor, hitmageren og geniet Kanye West ved sin side.

JIMMIE HENDRIX IS BACK BITCHES !

Hva synes i folkens?!?!

Er manden CORNY eller gør han dig HORNY ?!?! (…ehh?)

I ved hvad vi mener… Stik os jeres mening og lad os vide hvad der bringer jeres musikhjerter varme, i denne kolde tid.

Vær på udkig efter hans kommende album “Man On The Moon II: The Legend Of Mr.Rager” som burde udkomme 9 November.

1 Readers Commented

Join discussion

HAVE SOMETHING TO SAY?