BET Hip Hop Awards 2010: “Da Cypher”

Så har der været BET Hip-Hop Awards ’10, og der har være en del mærkværdige performances fra de største artister indenfor Hip-Hop. Som en tradition, har BET hvert år forskellige cyphers hvor diverse rappere prøver deres kræfter af med freestyles. Jeg nyder at se det hvert år, og vil derfor gerne dele det med jer andre.

Cypher #1 er med Kanye’s label mates fra G.O.O.D. Music, her får vi glæden at se ‘Ye, Common, Big Sean, Pusha T og CyHi Da Prynce som er Kanye’s seneste rekruttering. Hele rækken er klædt i sorte jakkesæt. “Too many Urkels on your team, that’s why your wins low” -Kanye

Cypher #2 ser vi Wiz Khalifa, Bones Brigante, YelaWolf og Raekwon.

Cypher #3 ser vi Tyga, D12’s Kuniva, Diamond og Royce Da 5’9.

Cypher #4, ser vi en underholdende cypher fra legendariske Ice Cube og Rev Run samt deres sønner OMG, Doughboy, Diggy og JOJO.

Sidste i rækken, er Cypher #5, og her ser vi Reek Da Villian, Zawcain og Bronx’s nye stjerne Mickey Factz.

Check it out!

Cypher #1

Cypher #2Cypher #3Cypher #4

Cypher #5No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?