Steezin: Pusha T’s Greatest Footwear Moments

It’s our neighbourhood Pusha, tingene har gået fremad for Pusha T, siden vi mødte ham efter Clipse koncerten til et lille interview med ham og hans bror Malice tilsammen = (Clipse). Han er blevet signet til Kanye’s G.O.O.D music crew, optrådt sammen med Kanye til VMA (video nedeunder) & senest været med til BET’s Cypher. Han har altid været en sindsyg god rapper (dræbte den i pumpehuset) & samtidig et stilikon når det kommer til street swag, & nu har complex lavet et “Greatest Footwear Moment” med Pusha T. Han har altid været “med på moden” og var en af de første til at rock “A Bathing Ape Bapesta”

Check det ud på dette link: Pusha T’s Greatest Footwear Moments.

+ ShoutOut fra Clipse & Picture

Kanye West VMA 2010 from mondebene.com on Vimeo.

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Fashion: Ibn Jasper’s Greatest Footwear Moments | DrozDailySteezin.Dk 9 dec, 2010

    […] hans “Greatest Footwear Moments” her & check Pusha T’s her VN:F [1.9.6_1107]please wait…Rating: 0.0/1 (0 votes cast)VN:F [1.9.6_1107]Rating: 0 (from 0 […]

HAVE SOMETHING TO SAY?