Art: Sticasa “Italian Sticky Design”

Vægklistermærker, også kaldet wallstickers og væg decals er en ny tendens inden for indretning og dekoration. Wall stickerne er lavet af vinyl, og kan opsættes på væggene i boligen, på kosntoret, børneværelset og mange andre steder i stedet for et maleri. Wall stickeren kan give nyt liv til en til steder i boligen du ikke havde troet. En traditionel indretning kan hurtig blive omdannet men en wall sticker på væggen. Wall stickeren er nemlig at opsætte, alsidig, og kan placeres næsten hvor som helst, og nem at udskifte.

Her er hvad de siger om dem selv: Hver enkelt wallsticker er et unikt design, nærmest et lille kunstværk. Det er ikke hvilket som helst billed der er anvendt og gjort til wall sticker: hver wall sticker er bygget af et originalt design specielt skabt til sticasa af vores designere. Hver wall sticker har sjæl og sin egen unikke stil, nogle er nærmest mesterværker, studeret i detaljer.  Andre er mere konceptuelle, ironiske og sjove, der er designet til at passe ind i de forskellige miljøer, mens andre er inspireret af en særlig stil, fra pop til etniske stammeledere til moderne minimalisme.

Jeg fandt dette efter en søgen på stickers/klistermærker, fordi jeg gerne ville have nogen, som vi kunne putte overalt inde i byen (slef med vores eget logo) =D

Mangler du inspiration til dit hjem og vil se flere billeder? Så besøg deres hjemmeside: http://www.sticasa.com/

Stik os gerne en comment omkring Sticasa Design’s.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?