SteezinMusic: 50 Cent – “Dump (It’s Like That)” (Feat. Jadakiss) + Lloyd Banks – “Finish Line”

Så er Fifty tilbage med et nyt track, hvor ingen andre end selveste Jadakiss giver ham selvskab! Som man nok ved har de to rappere haft en beef kørende, men besluttede at squash den, da begge parter havde en stor respekt for hinanden. Man kan vel også kalde det en form for misforståelse, og måske en overreaktion fra Fif’s side. Anyways, her er de med “Dump (It’s Like That)” og man må sige de to New Yorkers gør et godt stykke arbejde sammen!

Check Lloyd Bank´s track efter jumpet

Udover det ved vi jo at Lloyd Banks er klar til at udgive sin 3 plade nemlig “The Hunger For More 2”, og her viser rapperen hvorfor han gang på gang for ros for selv de største, for sine utrolige lyriske evener.Ved dog ikke om dette track kommer på albumet. Ihvertfald et crazy track. Lloyd Banks – Finish Line, check it out!

“The Hunger For More 2” – 23. november!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?