MusicVideo: Willow Smith – “Whip My Hair”

Så er supertalentet Willow Smith endelig ude med en video til sit hit “Whip My Hair”. For dem som ikke ved det, så er lille Willow rent faktisk datter til Will Smith og Jada Pinkett Smith. Med bare sine 9 år, er Willow den yngste i rækken og har i modsætning til sin “Karate Kid”-bror Jaden valgt at gå den musikalske vej, og prøve lykken med musik.

Willow har allerede fået kæmpe opmærksomhed, så meget at selveste Jay-Z har valgt at prøve sine kræfter af med hende, og signe hende til hans Roc Nation imprint. Her er hun bl.a. andet labelmates med J. Cole og Wale. Jigga som ikke er helt ubekendt med at gøre folk til stjerner, som han bl.a. har gjort med Rihanna, Rick Ross, Ne-Yo,Young Jeezy og sidst men ikke mindst Kanye West, har store planer med Willow. Han har bl.a. været ude at sige at Willow har potentiale til at blive den største artist i moderne tid, og med bare sine 9 år minde om Michael Jackson i sine unge dage. Har Hov ret, bliver lille Willow nutidens Michael Jackson eller måske “bare” en Rihanna, det må tiden vise?

Kan dog personligt sige, at jeg allerede er blevet fan af hende. Her er hun ihvertfald med hittet “Whip My Hair”.

Check it out!

“I whip my hair back and forth! I whip my hair back and forth! I whip my hair…”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?