MagazineCover: XXL med 50 Cent & Soulja Boy


Så er XXL klar til at udgive novemberudgaven, og her er ingen andre en Curtis og Soulja Boy på forsiden. Udover at været på forsiden, er der selvfølgelig også en artikel med de to rappere, hvor de bl.a. fortæller hvilket forhold de har til hinanden. SB som er klar til at udgive sit 3 solo album “The DeAndre Way”, fortæller at vokse op som ung sort fyr i Atlanta kan være meget hårdt og opgivende, og man ikke har mange at se op til. Her redegører SB, at hvis det ikke var for Fifty, havde der ikke været nogen Soulja Boy, da New York- rapperens situation fik ham overbevist til at prøve lykken med musik fremfor narkohandel og kriminalitet. Fif nævner også i artiklen, at hvis han kunne vælge at være en anden artist skulle det helt klart være Soulja Boy. Store ord fra den controversielle rapper. Køb bladet den 2. november, og læs mere.

Hvis man ikke har vidst det, så har de 2 rappere faktisk udgivet et track sammen, der er en af de hårde af slagsen. Scroll ned for at se de to rappers samarbejde på tracket “Mean Mug”.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?