NBA: Season “2010-2011”


Is everybody ready?! Om 2 dage går det igen løs i verdens bedste basketliga, NBA. Sæsonen bliver skudt igang af et brag af en kamp mellem Miami Heat og Boston Celtics, the new big 3 mod the old big 3. Senere på aftenen byder Phoenix Suns Portland velkommen, hvorefter Los Angeles Lakers runder aftenen af med Houston Rockets til dessert. For jer som gerne vil se kampene men ikke ved hvor og hvordan så er her et lækkert link som i kan live-streame kampene fra: http://atdhe.net/

Jeg har rystet krystalkuglen og set følgende:

Boston Celtics går hele vejen og slår L.A. Lakers i finalen.

Blake Griffin vinder Rookie of the Year foran John Wall.

L.A. Lakers havde den bedste off-season af alle inklusiv Miami Heat. Lakers beholdte de bærende krafter og opgraderede de spillere de mistede. Barnes og Steve Blake kommer til at hjælpe dem ekstremt meget mod slutningen af sæsonen.

Kevin Durant vinder scoringstitlen igen i år SAMT MVP og presser sammen med resten af Oklohoma City Thunder Lakers til det yderste i slutspillet.

Dwight Howard bliver defensive player of the year

Atlanta, Phoenix og Denver bliver de klare negative overraskelser i år mens Memphis og Sacramento kommer til at skabe kaos i vesten.

Gilbert Arenas og Carmelo Anthony spiller hverken for Wizards eller Nuggets efter trade-deadline i februar.

Jeg er ked af at sige det Drux, men Dallas ryger ud i første runde af slutspillet. Tager bladet for munden og nævner nu de 8 hold fra vest og øst som kommer i slutspillet, i vilkårlig rækkefølge:

Vest: Los Angeles Lakers, San Antonio Spurs, Dallas Mavericks, Oklohoma City Thunder, Utah Jazz, Memphis Grizzlies, Houston Rockets, Portland Trail Blazers kommer med nød og næppe med foran Golden State, Phoenix og Sacramento.

Øst: Orlando Magic, Boston Celtics, Miami Heat, New York Knicks, Chicago Bulls, Milwaukee Bucks, Atlanta Hawks, Cleveland Cavaliers foran Indiana og Charlotte.

Hvis i har brug for ekstra hype omkring åbningskampen, så tjek videosektionen på http://www.nba.com/video/ ud og se de seneste “unscipted” afsnit.

Som det er hvert år har hvert hold noget fascinerende at byde på, hvilket som altid gør sæsonen uforudsigelig. Det eneste der er sikkert er at L.A. Lakers, Boston, Miami og Orlando cruiser igennem sæsonen med tankerne på juni og slutspillet. Chicago og Oklohoma står klar til at støde dem fra tronen. Utah Jazz og ligaens bedste hjemmebane er altid en faktor når Jerry Sloan coacher fra bænken og Deron Williams har bolden, og hold øje med New York Knicks hvis de snupper Carmelo Anthony foran New Jersey Nets i starten af det nye år. Alle hold har potentiale til at lave rav i den, men spørgsmålet er som altid hvem der lever op til det: Her på DrozDailySteezin vil vi i løbet af sæsonen bl.a. holde øje med Golden State og Minnesota, som har haft en ekstrem go preseason. Vi vil holde et vågent øje med hvordan Philadelphia med ligaens yngste backcourt klarer sig. Om Clippers rykker tættere og tættere på storebror Lakers og om John Wall udvikler sig i retningen mod Derrick Rose fra Chicago Bulls.

Det bliver den vildeste sæson til dato med rigtig meget at glæde sig til; Lebrons første kamp tilbage i Cleveland til dec. og et sidste titel-run fra San Antonio og Boston for bare at nævne et par ting.  Hvis du er uenig i mine predictions eller har andre kommentarer så åben op og fyr løs her på dk’s lækreste blog. I løbet af sæsonen vil jeg forsøge at arrangere nogle pick-up games rundt omkring i KBH hvis tiden tillader det, så vi ses forhåbentligt til en action-packed sæson og rundt omkring i København. Peace!

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 24 okt, 2010

    HVIS DU ELSKER NBA, SÅ CHECK DETTE INDLÆG UD =D

    KOM GERNE MED DIN EGEN MENING, HVEM VINDER HVAD OSV ?!?

    Droz… http://fb.me/MxeLfw3Z

HAVE SOMETHING TO SAY?