Tracklist: Kanye West – “My Beautiful Dark Twisted Fantasy”

Kanye’s kommende “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” har indtil videre været utroligt omtalt. Den populære rapper fik ikke lov til at bruge et albumcover, da det indholdte for meget nøgenhed. Som følge af det, har rapper besluttet sig for at give sine fans 5 forskellige albumcovers. Meget gavmildt af ‘Ye må man sige. Her er dog en anden ting som Kanyes fans kan glæde til, nemlig tracklisten til det meget ventede album. Her er det værd at bemærke at 4 sange fra hans “G.O.O.D. Friday” serie rent faktisk er på albumet. Det virker dog lidt besynderligt at der allerede er så mange numre der er blevet lækket, så kunne godt tænkes at ‘Ye måske laver tracklisten om? Udover det, har det jo været fredag, og derfor har Kanye været i studiet for at lavet et nyt “G.O.O.D. Friday” track. Sangen hedder “Don’t Look Down” og gæster bl.a. Lupe Fiasco, Mos Def og Big Sean. Check it out!

1. Dark Fantasy
2. Gorgeous (Feat. Kid Cudi & Raekwon)
3. Power
4. All of the Lights
5. Monster (Feat. Jay-Z, Rick Ross, Nicki Minaj & Bon Iver)
6. So Appalled (Feat. Jay-Z, Pusha T, Prynce Cy Hi, Swizz Beatz & The RZA)
7. Devil In a New Dress
8. Runaway (Feat. Pusha T)
9. Hell of a Life
10. Blame Game (Feat. John Legend & Pusha T)
11. Lost In the World
12. See Me Now

Kanye West – “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” – 22. november

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?