Tracklist: Rihanna – “Loud”

Så er smukke RiRi klar til at udgive sit 5 album “Loud” d. 16. november. Som optakt til den succesfulde sangers album, vil DDS derfor gerne dele tracklisten med jer. Albumet består af 11 sange, og byder bl.a. på gæstoptrædener fra Drake, Nicki Minaj og Eminem. Her er det meget bemærkelsesværdigt, at Rihanna har teamet up med Em på fortsættelsen af rapperens succcestrack “Love The Way You Lie”. Hvis man vil have en lille smagsprøve på hvad det nye album kan byde på, kan man scroll ned for at høre “What’s My Name?” som gæster ingen andre end Drake på tracket. Mon ikke “Loud” bliver endnu en succes i rækken! Check it out!

1. S&M
2. What’s My Name? (Feat. Drake)
3. Cheers (Drink To That)
4. Fading
5. Only Girl (In The World)
6. California King Bed
7. Man Down
8. Raining Men (Feat. Nicki Minaj)
9. Complicated
10. Skin
11. Love The Way You Lie (Part II) (Feat. Eminem)

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 24 okt, 2010

    Check Rihanna's & Kanye's Tracklist til kommende albums. http://fb.me/McGUh2DE

HAVE SOMETHING TO SAY?