NewTextAboutUs: DDS

DrozDailySteezin.Dk handler kun, og kun om en ting: At bringe jer dugfriske nyheder indenfor et sprødt interesseområde som er nøje udvalgt for folk med latterlig go smag!

Vi åbner dagligt sløret for de hotteste urban news og de lækreste tracks før du hører det et andet sted. Dertil har vi en skarp finger på pulsen mht. hvad der rør sig indenfor mode, gadgets og ikke mindst sportens verden. Med DrozDailySteezin i lommen via din mobil, eller med din laptop derhjemme, er du altid opdateret for ligesom strømmen af nyheder så sover vi aldrig.

DrozDailySteezin giver dig også muligheden for at være interaktiv på siden, hvor du selv kan knytte kommentarer til netop dét du synes er fedt. Det aspekt er kernen i det vi laver, da “vi gør det for jeres, og ikke vores skyld”.

“Better Ingredients – Better Blog”

Droz: Vores ord for Joe/G “Hva sker der Droz”

Daily: Daglige Updates

Steezin: Et udtryk som snowboardere bruger – betyder “Fresh/Dope/Nice”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?