Video: MTV’s Hottest MC’s In The Game 2010

Så er årets “MTV’s Hottest MC’s In The Game” kommet til en ende, og det blev uden overraskelse Eminem som fik #1 spot. Selvom de 10 dommere har vret igennem en lang diskussion om det skulle være Kanye, Jay eller Em. Sway som vært fik dog trukket det sidste kort, og her efter en afstemning endte det med at Eminem satte sig på tronen. Derfor må man gratulerer Eminem efter det flotte comeback, som han har taget med storm. En overraskelse kom da Nicki Minaj fik #6 spot, og skrev historie i hip-hop, som den første kvindelige rapper i “MTV’s Hottest MC’s In The Game”. Drake som også har haft et fantastisk år, endte på en flot 4. plads lige efter Kanye efter at dommerne kom ud i en ny afstemning 3. pladsen. Skal hilse at sige at Drake startede med at få 3. pladsen. Her er den komplette liste, check it out!

#1 – Eminem

#2 – Jay-Z

#3 – Kanye West

#4 – Drake

#5 – Rick Ross

#6 – Nicki Minaj

#7 – Lil Wayne

#8 – Wacka Flocka Flame

#9 – B.o.B.

#10 – Ludacris

Se videoerne for dommernes afgørelse. Det er dog kun fra #5 og op efter!No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?