Video: Ryan Leslie’s 20.000 $ dusør!

Som vi nok allesammen ved har musikgeniet Ryan Leslie været på tourné i Europa, hvor dem som ihvertfald er R. Les fans, fik chancen for at opleve ham live i Amager Bio. Udover at have optrådt i København, har Les også været i Köln, Tyskland, hvor han blev udsat for en meget uheldig episode. Sangerens taske hvori der bl.a. var en MacBook blev bestjålet da han var på besøg i en natclub. Denne taske skulle tilsyneladende vise sig at være guld værd, så meget at R. Les samt hans manager har garanteret en dusør på 20.000 $ som svarer til ca. 107.212,00 kr. til den som ved eller har hørt noget. R. Les siger personligt i indslaget at værdien for hans forsvundne ting ikke er i nærheden af hvad dusøren er værd, da han har alt sit “levebrød” i den stjålne taske. R. Les beskriver tingene som “very personal, very special”. Store ord fra en trist Leslie, hvilket er fuldt forståeligt. Se videoen længere nede. Check it out!

Hvis man tilfældigvis skulle “vide” noget, så kontakt Ryan Leslie og hans manager på følgende måde:

Email: ryanleslielaptopreturn@gmail.com

eller

Tlf. nr. +49(0)15123424277

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?