MusicVideo/SingleCover: Nicki Minaj – “Right Thru Me”

I går blev videoen til sangen “Check It Out” med Nicki posted. I dag vil jeg derfor have glæden af at poste videoen til endnu en single fra Nicki’s kommende debut album “Pink Friday”. Navnet på sangen er “Right Thru Me” og havde præmiere på BET i dag. I videoen ser vi en lidt atpypisk Nicki Minaj, en mere “casual” og følelsladet Nicki må man sige, da hun har droppet sit crazy look samt den pinke wig som efterhånden er blevet hendes trademark.

Selve konceptet er lidt klicheagtigt, da man har se det en million gange før. Videoen omhandler bogstaveligt talt 2 personer som har sine op-og nedgange i deres forhold, hvor man så ser alt fra skænderier til intime scener. Det er dog meget interessant at se Nicki fremstillet på en anden måde, end det man oprindeligt er vant til.

Her er hun dog med “Right Thru Me”

Check it out!

NIcki Minaj – “Pink Friday – 22. november

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 28 okt, 2010

    Nyt Fra Nicki Minaj http://fb.me/t0R48Vcz

HAVE SOMETHING TO SAY?