Video: Interview med J. Cole

Roc Nation’s J. Cole er efterhånden blevet en eftertragtet herre, så eftertragtet at alle vil have  et interview med ham for at finde ud af hvad status er med diverse ting. I dette interview med Good*Fella Radio bliver der bl.a. spurgt om hvor langt han er nået med sit længe ventede debut album “Cole World”, hvordan det er at være på tourné, hans forhold til sin mentor Jay-Z, kommende mixtape og til sidst hvordan er det er være en kreativ artist som både kan producere og rappe. For dem der ikke ved det, har Cole produceret størstedelen af alle sine tracks i modsætning til mange andre rappere. Et meget interessant interview, da jeg er stor J. Cole fan! Lad os håbe at Majistical/Lifted Entertainment for fingrene i Jermaine, sådan så vi kan glæde os til endnu et brag af en koncert i København. Her er interviewet ihvertfald, check it out!

“COLE WORLD!”


Good*Fella Media: J. Cole (Hip Hop Series) from Good*Fella Media on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?