Interview: MTV “KiD CuDi”

G.O.O.D. Music’s KiD CuDi er en talentfuld herre, og er en af de få der har bragt en ny lyd til hip-hop. Hans mix af sang og rap, er blevet utroligt anerkendt, og er meget interessant at lytte til hvis man trænger til at høre en anden variation af hip-hop. MTV har siddet med Kanye’s stjerne og fået ham til at svare på diverse spørgsmål. Her fortæller CuDi bl.a. om sin oplevelse da de indspillede “Christian Dior Denim Flow”. Her siger han at han rent faktisk ikke ville have sit vers med på sangen, men derimod bare være på hooket sammen med Ryan Leslie og John Legend. Kanye følte dog verset, og besluttede sig for at beholde det siger CuDi.

Her roser han sin mentor, og siger at hvis der ikke var nogen Eminem eller Jay-Z, havde Kanye været den største. CuDi nævner også i interviewet, at han er blevet træt af at være rapper, og at sang bringer en større glæde til ham. Her er det også værd at nævne at CuDi rent faktisk prøver sine kræfter af som guitarist, og afslører samtidigt at hans næste album kommer til at være et rockinspireret album. Til sidst kommer KiD Cudi så ind på sit sophomore album “Man on the Moon II: Legend of Mr. Rager”, og hvordan processen har været med det. Som i nok ved er Mary J. Blige med på 2 sange, og her fortæller Cleveland rapperen hvorfor de 2 artister besluttede sig for et samarbejde og understreger samtidigt, at han blev imponeret over hvad Mary bragte på bordet, da han ikke følte at hun passede til nogle af hans sange.

Uden at spolere alt for meget, kan i selv se interview som er en ca. 11 minutters varighed. Check it out!

KiD CuDi – “Man on the Moon II: Legend of Mr. Rager” – 9. november
1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 29 okt, 2010

    Krazy Guy

    Meld Dig Ind: Kid Cudi til Danmark http://fb.me/Emu3jWR3

HAVE SOMETHING TO SAY?