SteezinMusic: Kanye West – “The Joy” (Feat. Pete Rock, Jay-Z, Charlie Wilson, Curtis Mayfield & KiD CuDi)

Så har det været fredag, og Kanye er som altid klar med en ny dope sang med en utrolig lineup. Denne gang har han samplet Curtis Mayfield’s “The Makings of You” som er et utrolig fedt sample. Denne uge gæster Pete Rock, Jay-Z, Charlie Wilson, Curtis Mayfield og KiD CuDi på sangen “The Joy”.

Den 11. sang i rækken, har en mere rolig rytme og klang end de forrige G.O.O.D. Friday hits. Da tracklisten til det kommende ‘Ye album blev lækket i sidste uge, kan jeg med det samme konkludere at sangen ikke kommer til at være på det meget ventede album “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” som har release date den 22. november. Her er the “The Joy” ihvertfald.

Check it out!

(Den nøgne Pam Grier på coveret, kunne sagtens blive den næste EyeDrugOfTheDay)

The Joy (feat. Pete Rock, Jay-Z, Charlie Wilson, Curtis Mayfield & Kid Cudi) by DrozDailySteezin

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 30 okt, 2010

    G.O.O.D. Saturday =D http://fb.me/KVmzbAgw

HAVE SOMETHING TO SAY?