SteezinMusic: Nicki Minaj – “Roman’s Revenge” (Feat. Eminem)

Wooow! Så skete det endelig, Nicki Minaj’s og Eminem’s collabo er endelig blevet en realitet. På tracket “Roman’s Revenge” viser de 2 rappere identiske sider med dere skørre ego. Her må man også sige at de klinger virkeligt godt sammen. Beatet kan godt lyde lidt mærkeligt, men de 2 rappere for det til at lyde nice med deres utrolige præstationer. Tracket kommer til at være på Nicki’s “Pink Friday”, som forventes at ramme din nærmeste pladeforhandler d. 22. november.

Udover tracket kan i se en lille videosupplering om hvordan Nicki teamet op med Em. Her nævner hun at det var noget at det mest spændende som hun har oplevet, og at hun personligt er en stor Eminem fan. Scroll ned for at se videoen. Her er “Roman’s Revenge” ihvertfald.

Check it out!

Roman’s Revenge (Feat. Eminem) by DrozDailySteezin

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 1 nov, 2010

    Nicki Minaj feat Eminem http://fb.me/KduglgrG

HAVE SOMETHING TO SAY?