Teaser/Event: Tyga 18 November @ Celcius

En lille appetitvækker, en lille forret, en lille teaser til Tyga Live Performance @ Celcius 18 November. Young Money artisten gæster for første gang Danmark,efter at have udskudt sit show tilbage i oktober. Dette er måske en lille skuffelse i mange af hans fans øjne, men mon ikke denne udskydelse kommer til at give os et brag af en koncert, og det skal nok blive et brag af en party, for den 18 November blev Tyga nemlig født = Live Performance + Birthday BASH =D

Dj´s: Dj Levis (SWE) & Dj Budda$auce (Ne-Yo, Lloyd)

The Party is Powered by: NU YOUTH SYSTEMS – MAJISTICAL/LIFTED/JAM ENTERTAINMENT

Teaser By: EoProductions

More Info: LINK

(T)hank (Y)ou (G)od (A)lways

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Mixtape: Tyga “Well Done” | DrozDailySteezin.Dk 8 nov, 2010

    […] . Hosted af DJ Drama, og besøgt af Chris Brown & Young Money kollegaen Gudda Gudda. Hent Her HUSK TYGA @ CELCIUS 18 NOVEMBER VN:F [1.9.6_1107]please wait…Rating: 0.0/1 (0 votes cast)VN:F [1.9.6_1107]Rating: 0 (from […]

  2. Pingback: Drux Flamgaard 14 nov, 2010

    Teaser: Tyga 18 November @ Celcius

    "Like" http://fb.me/OdppE7x1

HAVE SOMETHING TO SAY?