MusicVideo: Lloyd Banks “Beamer, Benz & Bentley” (Remix) (Feat. Jadakiss)

Lloyd Banks’ meget ventede sequel “The Hunger For More II” rammer dine nærmeste pladebutikker meget snart. Som optakt til det, har Banks været bagi kameraerne og optaget en video med L.O.X.’s superstjerne Jadakiss til “Beamer, Benz & Bentley” remixen. Kan dog hilse at sige at på den oprindelige remix er Ludacris, The-Dream og Yo Gotti også med på. De resterende artister kunne åbenbart bare ikke være med til at skyde videoen. Videoen minder meget om den gamle, er dog lidt mere en low budget video kan man se, da den også er væsentligt kortere. Den indenholder dog stadigvæk fede biler og dejlige damer, så den går an. Her er videoen ihvertfald, check it out!

“Shawty look at my Beamer, Benz & Bentley, Bentley, Benz & Beamer // the four door or the two seater, she’s all on me with no breather”

Lloyd Banks – “The Hunger For More II” – 22. november

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?