Video: Young Chris “Go Hard” (Speakin’ In Tungs Freestyle)

Roc-a-Fella havde i sin tid en stor flok lyriske individer tilbage da de var i rampelyset. En af dem var Young Chris, som også var en del af gruppen Young Gunz. Da Roc-a-Fella gik i opløsning, valgte majoriteten at prøve lykken på egen hånd. Nogle ville heller bruge deres tid på at være efter Jigga, og andre kunne ikke se noget lys for enden af tunnellen og opgav derfor. En af de artister der dog har holdt sig lidt i live er Young Chris. Den utroligt dygtigt Philadaelphia-rapper har formået at holde niveauet. selvom han ikke rigtigt har haft et soloalbum ude endnu. Hans utrolige flow samt ordspil, gør ham meget identisk med Hov. På sangen “Go Hard” har Division 1 rapperen valgt at afprøve sine kræfter over Vado’s superhit, “Speakin’ In Tungs”, og her formår Chris at give os en god demonstration af hans evner. Som en stor Young Chris fan, kunne jeg ikke lade vær med at dele dette med jer. Uden at snakke for meget kan i selv tjekke det ud, Young Chris “Go Hard”,  check it out!

“They can’t figure that kid move // if we are what we eat, you niggas pig food // fuck all y’all, long as my kid cool // sharks in this water, stay in the kids pool”

Young Chris – “The Re-Introduction Of Christopher Ries” – 20. november

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?