SteezinMusic: Rihanna feat Eminem “Love The Way You Lie Part 2”

Rihanna’s “Loud” er næsten en færdig sag, og er klar til at blive udgivet. I dag blev et meget ventet track lækket på nettet, som gæster ingen andre en Eminem. Som i nok ved fra de tidligere indslag, har de 2 artister teamet op omkring en fortsættelse til Em’s succestrack, “Love The Way You Lie” fra hans multiplatinumplade “Recovery”. Sangen hedder “Love The Way You Lie Part II”, og minder uden overraskelse om det første nummer. Som et lille tillæg vil DDS også gerne give jer en lille video, hvor RiRi har siddet med MTV’s Sway og snakket om dette samarbejde som uden tvivl kommer til at være en ligeså stor succes som Em’s første version. “Love The Way You Lie Part II”, check it out!

Rihanna feat Eminem – Love The Way You Lie (Part 2) by AbsharMarciano

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 3 nov, 2010

    Hør "Love The Way You Lie Part 2" =D

    You Like ? http://fb.me/Klccp2P4

HAVE SOMETHING TO SAY?