Video: Drake x J. Cole “Collaboration”

Som vi nok ved har der været en masse snak vedrørende Drake og J. Cole, og om hvem der er bedst, hvem der mest lyrisk osv. Der har været så meget snak omkring de 2 stjerner, at der pludseligt opstod rygter om at de 2 rappere havde en beef kørende. But guess what folks, denne påstand er overhoved ikke sand! MTV’s Sway sad nemlig med Drake og her fortalte Toronto-rapperen at ikke nok med, at de 2 individer skal på en Europa tourné sammen, de har ovenikøbet også indspillet et track sammen som hedder “In The Morning”, og kommer til at være på J. Cole’s meget ventede mixtape “Friday Night Lights” som er sat til at blive udgivet d. 12. november.

Drake roste også J. Cole og fortalte om deres forhold til hinanden, hvor han beskrev Fayetville-rapperen som hans “dawg”! Sangen “In The Morning” handler om piger, så det bliver spændende at se hvad de har i ærmet. Her er det korte videoindslag, check it out!

J. Cole – “Friday Night Lights” – 12. november

J. Cole @ Vega – 17. januar

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 8 nov, 2010

    Drake Vs. J. Cole ?!

    Hva Siger I ?! http://fb.me/Al2Yi5u3

HAVE SOMETHING TO SAY?