SteezinMusic: Lloyd Banks “So Forgetful” (Feat. Ryan Leslie) Radio Rip

Lloyd Banks meget ventede sequel “The Hunger For More II” har release date samme dato som Kanye’s og Nicki Minaj’s albums. Dog skal dette ikke skræmme den populære G-Unit rapper. Albumet har nemlig en utrolig lineup, og et af de stjerneskud som har gjort sit på albumet er R. Les! Les som forståeligt nok er en noget trist herre lige pt., viser her hvor talentfuld en herre han er. På sangen “So Forgetful” sætter Les nemlig sit præg rimeligt bemærkelsesværdigt, med et utroligt velkomponeret beat samt et godt omkvæd. Man må sige de 2 artister har en god kemi sammen, og udover “So Forgetful” medvirker Next Selection-stifteren også på Banks’ hit Start It Up som også kommer til at være på albumet.  Dette er dog en radio rip, så lyden er ikke den bedste på sangen, da der ikke er blevet lækket en cd kvalitet endnu.

Her er “So Forgetful” med R. Les, check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?