SteezinMusic+Teaser: J. Cole “Before I’m Gone”

Udover endnu et “G.O.O.D. Friday”-track fra Kanye kan man glæde sig til noget helt andet på fredag! “Before I’m Gone” er det seneste track på J. Cole’s “Friday Night Lights” som er blevet lækket, og er en sand Cole klassiker. Beatet i sangen er virkeligt dope, og indenholder alt fra violin, klaver og kor i baggrunden. Beatet klinger også med Jermaine’s utrolige flow som han leverer på sangen. Lad vær med at spilde et sekund, og hør J. Cole i en magtpræstation. Som førnævnt kommer sangen til at være på Cole’s kommende mixtape “Friday Night Lights” som sjovt bliver tilgængeligt at downloade på fredag. Udover dette track, kan i se en lille teaser til “Friday Night Lights” instrueret af BBGUN (Maxim Bohichik & Alex Bergman) bag “Young Simba” og “Who Dat”, så man har noget at glæde sig til på fredag.

Check BBGUN’s videoer ud: http://bbgunfilm.com/

(de har også produceret videoer for vores homies Fabolous & Clipse)

Check it out!

COLE WORLD!

J. Cole – “Friday Night Lights” – 12. november

J. Cole @ VEGA – 17. januar

Before I’m Gone – J. Cole by Thissongissick.com

J Cole – Friday Night Lights (shot by BBGUN) from bbgun on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?