SteezinMusic: Crooked I “HHW Reloaded 14 (California Love Remix)” (Feat. K-Young)

Slaughterhouse’s Crooked I er en lyrisk herre, og er meget glad for freestyles. Så glad at han hver uge udgiver en freestyle over et selvvalgt beat. Han kalder det med andre ord “Hip-Hop Weekly Reloaded”. I denne her uge, er han noget op på nr. 14, og her rapper Long Beach-rapperen over 2Pac’s klassiker “California Love” remixen. Crooked I, som også er kendt for sine utrolige punchlines, viser os at han er en af de bedste på Vestkysten lige nu, og at han har utroligt meget i ærmet. For dem der ikke vidste det var Crooked I en del af Death Row, da de sad øverst på hiphop hierakiet, og her giver Crook også en shout-out til sin afdøde ven, og siger at hip-hop på Vestkysten ikke har været den samme siden legenden gik borte. “HHW Reloaded 14” med K-Young på hooket, check it out!

“Play your cards right, i gotta play mine right // i had a hard life, and i don’t need a hard future like my cigar like them Winston Churchill record all night // So many punchlines in my 16’s, they are a bar fight // Go’ ahead hate Crooked, you ain’t gotta love me, i teach you niggas to rap if you teach how to doogie // when im gone i bet you, they paint a mural of me // them verses be crackin’ them mirrors nigga my lyrics ugly // uglier than me pullin’ up on your grey cheddar, with my Baretta poppin’ your fake leather // talkin’ more reckless than 16 Mayweather, cause talkin’ reckless like 16 Mayweather when you shoot it, just make it way better!”

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?