Video: KiD CuDi på 106 & Park

I dag blev KiD CuDi sophomore album “Man On The Moon II: The Legend Of Mr. Rager” udgivet i diverse musikforretninger rundt omkring i USA. Som en lille fejring, kiggede CuDi forbi BET’s 106 & Park og besvarede nogle spørgsmål. Cleveland-rapperen var dog lidt fraværende til at starte med, og brugte meget ydmyg sin tid på at hilse på alle sine fans rundt omkring i studiet. Terrence J og sexy Ciara som værter så forbavsede ud. Det lykkedes dog at få kontakt til CuDi og han begyndte så at svare på deres spørgsmål, efter at have hyldet sine fans. Uden at spolere for meget, kan i selv for lov til at tjekke det ud! Hvis i ikke allerede har albumet, gå ud og køb det og støt god hip-hop musik.

KiD CuDi på 106 & Park, check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?