SteezinMusic+Video: Lloyd Banks i “The Mo’Nique Show” + “Home Sweet Home” (Feat. Pusha T)

En rapper jeg er personligt stor fan af, er Lloyd Banks! Denne rapper som man ikke rigtigt har hørt til de seneste par år, er blevet genoplivet efter at han gik Indie som en soloartist. Banks som solgte 600.000 kopier af sit sommerhit “Beamer, Benz & Bentley”, var forbi “The Mo’Nique Show” og startede med at rose hendes præstation i den meget glamourøse film “Precious”, som hun også vandt en Oscar for bedste kvindelige birolle. I showet bliver Banks spurgt om diverse spørgsmål, heriblandt hvorfor han aldrig har været på en date?! Banks svarede meget ydmygt, at det er fordi at han aldrig nogensinde har været i situationen og at han ikke gider at såre hans date hvis det viser sig ikke at blive til noget. Dette skyldes at han aldrig nogensinde kunne tænke sig at blive forladt og såret.

Udover det snakker Banks rimeligt oplagt om sit kommende album “The Hunger For More II”. Showet slutter af med at Banks optræder “Any Girl” fra albumet. Nu når vi er inde på albumet, vil jeg med glæde præsentere endnu et lækket track. Sangen hedder “Home Sweet Home”, og denne gang er Pusha T gæsten! Som i nok ved, blev en radio rip af “So Forgetful” med Ryan Leslie lækket i går. Så der er noget Lloyd Banks’ fans kan glæde sige til, når hans album en gang er tilrådighed.
Sangen “Home Sweet Home” er utroligt dope, og har en stille og rolig vibe. Her er Lloyd Banks i “The Mo’Nique Show” samt “Home Sweet Home” med Pusha T, check it out!

Lloyd Banks – “The Hunger For More II” – 22. november

Lloyd Banks ft. Pusha T – Home Sweet Home by Hevehitta

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 12 nov, 2010

    Lloyd Banks x Pusha T http://fb.me/KMwmBUhw