Video: Drake’s 24 års b-day!

Så blev “October’s Very Own” et år ældre, og man må godt nok sige at han har oplevet meget på det ene år! Drake havde fødselsdag den 24. oktober, og holdte derfor noget af en b-day bash på Club Arkadia i Miami. Det var noget af en party, og uden overraskelse var største delen af de fremmødte en del af Cash Money/Young Money.

Desværre var Weezy ikke der, da han stadigvæk var inde og afsone da festen blev holdt. Dog fik Drake hygget sig gevaldigt, og fik noget af en gave af Cash Money’s stifter Birdman, som gav et ur til den populære Toronto-rapper. Til sidst fik Drake holdt en tale, og startede festen med at poppe champagne ud over hele stedet! Videon er kort, men meget underholdende, check it out!

HAPPY BIRTHDAY DRIZZY!

DRAKE’s 24TH PRIVATE BIRTHDAY CELEBRATION from DERICK G on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?