Mixtape: J. Cole “Friday Night Lights”

Yes yes y’all! Så blev det endelig fredag, og hvis man ikke skal i byen kan man søreme bruge tiden på at lytte til J. Cole’s nye mesterværk “Friday Night Lights”. Mixtapet som blev lækket sent fredag er noget af en bombe, da det tiltragte 4.000 besøgende per sekund på J. Cole’s side!! Det meget ventede mixtape består af 20 sange, her er der alligevel en del sange som man har hørt før, hvis man holder sig opdateret med J. Cole og det materiale han udgiver. Her har bl.a. “Blow Up”, “Higher”, “Villematic” og “Premeditated Murder” figureret på Cole’s forrige mixtape “The Blow Up”. Dette gør dog ikke spor, da største delen er nye tracks fra den utrolige populære Fayetville-rapper. På mixtapet gæster Wale, Omen og Drake. Udover det figurere Kanye’s G.O.O.D. Friday track “Looking For Trouble” også på mixtapet, som gæster CyHi Da Prynce, Pusha T og Big Sean. Uden at snakke for meget, kan i downloade mixtapet og gøre jer klar til et brag af en koncert d. 17. januar når J. Cole rammer VEGA!

If you love J. Cole, you gonna love “Friday Night Lights”, check it out!

Cole World!

Download J. Cole’s “Friday Night Lights”

J. Cole @ VEGA – 17. januar

Køb billetten her

J. COLE – FRIDAY NIGHT LIGHTS (MIXTAPE) by Hypetrak

7 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: Drux Flamgaard 13 nov, 2010

  SÅ ER DET HER!!!! =D

  Hent J.Cole's Nye Mixtape På DrozDailySteezin.Dk

  Join;

  Husk: J. COLE (US) KONCERT @ VEGA… http://fb.me/LsjBVeEH

 2. Pingback: Drux Flamgaard 14 nov, 2010

  IN CASE U DIDN'T KNOW

  J COLE MIXTAPET ER UDE = HENT DET HER!!!!! http://fb.me/uGxHekTn

 3. Pingback: DDSteezin 14 nov, 2010

  IN CASE U DIDN'T KNOW

  J COLE MIXTAPET ER UDE = HENT DET HER!!!!! http://fb.me/uGxHekTn

 4. Pingback: Majid Ahmad 14 nov, 2010

  RT @DDSTEEZIN: IN CASE U DIDN'T KNOW

  J COLE MIXTAPET ER UDE = HENT DET HER!!!!! http://fb.me/uGxHekTn

 5. Pingback: Photo: J Cole “Looking For Trouble” | DrozDailySteezin.Dk 29 nov, 2010

  […] Friday Night Lights […]

 6. Pingback: LivePerformance: J. Cole & Drake “In The Morning” i Toronto | DrozDailySteezin.Dk 7 nov, 2011

  […] Toronto tilbage i 2010. Sangen som de to optræder er “In The Morning” fra Cole’s “Friday Night Lights”. Her skjuler tilhængerne heller ikke deres kærlighed til Drake, da han kommer ud fra kuliserne og […]

HAVE SOMETHING TO SAY?