MusicVideo: Rihanna “What’s My Name” (Feat. Drake)

Så blev videoen til RiRi’s anden single endelig indspillet, og resultatet blev ganske fint. I videoen ser vi en glad og sympatisk Rihanna som stråler af livsglæde, og ikke føler noget kan stoppe hende. Drake som gæster i musikvideoen fremstilles som RiRi’s bedre halvdel, og man må sige at de to bliver lidt flirty flirty i musikvideoen. Rihanna har udtalt at det nye image som hun køre er en overgang fra en lidt mere dyster og følsesladet RiRi, til en glad og harmonisk RiRi som føler sig på toppen af verden. Dette kan tydeligt også mærkes samt ses, hvis man samligner hendes forrige album “Rated R” med hendes kommende album “Loud”. Jeg synes at videoen er god, og får dig til at komme i godt humør selvom du nødvendigvis ikke har en kæreste! Drizzy ender sandeligt også med at give smukke Rihanna et kys på kinden til sidst i videoen. Se den hvis du ikke allerede har set den, check it out!

P.S. Jeg tror ikke jeg har set en person i verden, der har er mere perfekt fade end Drake!

Rihanna – “Loud” – 16. november3 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: Drux Flamgaard 13 nov, 2010

  Rihanna x Drake ;)

  You Like ? http://fb.me/xKaAmDLr

 2. GaGa on 15/11/2010

  Anden (crappy) sinle fra RiRi – Er det her virkelig hvad vi kan forvente af albummet? :-S

 3. Drux Author on 15/11/2010

  Albummet er forvirret :S Lidt dance lidt lort lidt old riri :S

HAVE SOMETHING TO SAY?