SteezinMusic: Swizz Beatz “Y’all Don’t Really Know” (Feat. DMX & Busta Rhymes)

Så blev det mandag, og Swizz Beatz var derfor klar med endnu et “Monster Monday” hit. I denne uge, var gæsterne ingen andre end DMX og Busta Rhymes! DMX som ikke rigtigt har været pladeaktuel eller for den sags skyld en del af et pladeselskab, viser os her at han søreme stadigvæk har sin utrolige energi samt sit aggressive hundeinspireret flow på plads. Jeg blev personligt overrasket, fordi troede virkeligt at DMX var færdig som popsanger. Det var helt klart sangens optur, i og med at han gør det i bedste DMX stil fra de gode gamle dage. Den anden gæst Busta Rhymes har man heller ikke rigtigt hørt noget til, og han bragte søreme også et a-game frem på dette track. Uden at spolere alt for meget, kan man selv tjekke sangen ud og se de 2 veteraner gøre det i bedste stil. Her er Swizzy med “Y’all Don’t Really Know”, check it out!

Swizz Beatz (Feat. DMX and Busta Rhymes) – Yall Dont Really Know by TheRapUp

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Sami on 16/11/2010

    Dope track.. Darkman X is back!

  2. Pingback: Drux Flamgaard 17 nov, 2010

    Swizz Beatz x Busta Rhysmes x DMX http://fb.me/LoZXmaZ0

HAVE SOMETHING TO SAY?