AlbumCover+Tracklist: Ghostface Killah “Apollo Kids”

Wu-Tang’s Ghostface Killah er klar med et nyt album, og i dag blev coveret samt tracklisten til albumet lækket på nettet. Albumcoveret som i kan se for oven ser rimeligt old school ud, og ligner at det kunne blive en klassiker. Tvivler dog på det. Def Jam har de seneste år været rimeligt ligeglade med at promovere artister som bl.a. Ghostface, Method Man og Redman korrekt. Det virker lidt surrealistisk at man skal til at udgive et album om en måneds tid, og man ikke en gang en single ude. Dette er selvfølgelig ærgeligt for Ghostface, men også hans fans. Udover det kan man endnu engang forvente at albumet ikke kommer til at sælge overhoved, da Def Jam ikke arbejder nok med promovering af albumet. Albumet kommer selvfølgelig til at gæste de andre Wu-Tang Clan medlemmer, men udover det har Ghostface haft fingrene i Killah Priest, Busta Rhymes, Joell Ortiz, The Game, Black Thought, Jim Jones, Sheek Louch og sidst men ikke mindst Fabolous. En utrolig lineup alligevel. Lad os håbe at Ghostface alligevel formår at samle noget godt materiale sammen for hans fans, til trods for den dårlige promovering af albumet fra Def Jam’s side. Her er den komplette tracklist, check it out!

1. Purified Thoughts (Feat. GZA & Killah Priest)

2. Superstar (Feat. Busta Rhymes)

3. Black Tequila (Feat. Cappadonna & Trife)

4. Drama (Feat. Joell Ortiz & The Game)

5. 2getha Baby

6. Starkology

7. In Tha Park (Feat. Black Thought)

8. Handcuffin’ Them Hoes (Feat. Jim Jones)

9. Street Bullies (Feat. Sheek Louch, Wiggs & Sungod)

10. Ghetto (Feat. Raekwon, Cappadonna & U-God)

11. Troublemakers (Feat. Raekwon, Method Man & Redman)

12. Rockbox

13. (Bonus Track) How You Like Me Baby (Feat. Fabolous)

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?