SteezinMusic: Dr. Dre “Kush” (Feat. Snoop Dogg & Akon)

10 år er der gået siden vi hørte sidst til legendariske Dr. Dre. Som vi nok ved er han igang med at sætte sit album “Detox” sammen, hvilket han har gjort de sidste 10 år. Rimeligt vildt at tænke på, men på den anden side kan man ikke forvente andet end kvalitetsmateriale fra André. Her er han ihvertfald med et nyt track ved navn “Kush”, og den har en typisk Dre lyd med en Westcoast vibe. Sangen gæster Snoop Dogg og Akon. Kan ikke sige på nuværende tidspunkt om denne sang kommer til at være på albumet. Check it out!

UPDATE:

Senere i dag var Dr. Dre forbi Big Boy’s Neighborhood radio station, og fortalte her at “Kush” kommer til at være på det meget ventede album “Detox”. Dre sagde også at “Kush” ikke er et nummer der kommer til at gå igen på albumet, forstået på den måde at sangen handler om kush og rygning. Her nævnte Dre også at “Detox” næsten er færdigt, mangler dog lige et par sange og mixe albumet, hvilket betyder at der vil komme en releasedate inden for meget kort tid. Big Boy spurgte også Dre om albumets lineup, og her ville Dre helst holde det så hemmeligt som han kunne for ikke at spolere alt for meget, men sagde samtidig at man kan forvente nogle af de samme artister som har været en del af hans forrige albums. Dre blev også spurgt om hvilke rappere han følte gjorde et godt job lige nu, og her lagde doktoren ikke skjul på at Lil Wayne, Drake og J. Cole var nogle af de artister han beundrede mest lige nu. Samtidig nævnte Dre også at Compton’s Kendric Lamar er en artist man skal holde øje med, og at han rent faktisk kommer at til at gæste på albumet. Hvis man ikke ved hvem Kendric Lamar er, kan man høre “Compton State Of Mind” efter jumpet.

Look out for Detox!

Dr. Dre featuring Snoop Dogg & Akon – Kush by Hypetrak

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: Drux Flamgaard 17 nov, 2010

    Nyt Dr. Dre Track =D

    Check It Out http://fb.me/KBtD9lXH

  2. Pingback: SteezinMusic: Kendric Lamar “Look Out For Detox” | DrozDailySteezin.Dk 21 nov, 2010

    […] navn Kendric Lamar på albumet. Til dem som ikke kendte noget til Kendric kunne man i slutningen af indlægget se en musikvideo hvor han rapper over Jay-Z’s “Empire State Of Mind”. Kendric er […]

HAVE SOMETHING TO SAY?