SteezinMusic: Royce Da 5’9 “Living Proof” (Feat. Eminem)

Royce Da 5’9 kender man som en utrolig lyrisk herre, som kan få dig til at sige “Wow!” flere gange i løbet af en sang. På sangen “Living Proof” viser han os igen hvad han er i stand til! Detroit rapperen har desuden haft fat i sin gode gamle ven Eminem for at krydre sangen lidt, og man må sige at som resultat af dette får sangen en god “Bad Meets Evil” twist. Em som jo er genforenet med Royce, har signet Nickle og hans gruppe Slaughterhouse til sit Shady Records imprint. Så mon ikke vi kan forvente noget af et samarbejde og masser af vanvittige tracks fra en flok lyriske individer. “Living Proof” er dog ikke helt perfekt mixed, så kvaliteten er ikke tip-top. Man kan dog stadigvæk nyde sangen, og de 2 rappers utrolige præstationer. Royce x Em “Living Proof”, check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?