Video: Jay-Z snakker om sin bog “Decoded”

Jay-Z som lige har udgivet sin bog “Decoded” sad med MTV’s Sway og snakkede om væsentlige ting fra bogen. Her fortæller Jigga at hans formål med at skrive denne bog, var at give folk større indblik om hvad generationen af hip-hop artister gik igennem den tid hip-hoppen opstod, og vise at hip-hop ikke kun er en musikgenré men også poesi. Her fortæller populære Jay også om hvorfor at generationen af hip-hop artister lavede de sange som de nu lavede, og at kontroversielle sange så som “Fuck The Police” havde et budskab samt en baggrund for at den blev kreeret. Udover sin bog snakker Jigga også om sin nyeste rekruttering, Jay Electronica samt sin “lillebror” Kanye West’s utrolige udvikling som producer og artist. Her fortæller Jigga at før man kan blive en succesfuld artist, skal man have en hvis viden om hip-hop, og han føler at Jay Electronica med sin passion, sin viden og engagement er en “student of the game”, hvilket også gjorde ham så attraktiv at få fingre i. Uden at spolere alt for meget, kan i selv se videoklipene af Jay’s interview med Sway, check it out!

UPDATE:

Da de nederste links ikke virker optimalt på bloggen, kan man klikke sig ind på MTV.com og søge på “Jay-Z Decoded”. Jigga var dog forbi David Letterman ligeledes og snakkede stort om de samme ting, som han ellers snakkede med MTV om. Så hvis man har vanskligheder med at se videoerne på MTV’s side, kan man se nederste video fra Jay’s besøg hos David Letterman. Check it out!!


2111737
Uploaded by yardie4lifever2. – See video of the biggest web video personalities.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?