MusicVideo: CyHi Da Prynce “Living Wonderful”

G.O.O.D. Music’s CyHi Da Prynce har sat sine fodspor i hip-hop, efter at have medvirket på utallige G.O.O.D. Friday tracks, men også på Kanye West’s “My Beautiful Dark Twisted Fantasy”. Udover det har Atlanta-rapperen også et mixtape ude lige nu ved navn “Royal Flush”, og her er der en sang på der hedder “Living Wonderful”. Denne sang er der blevet indspillet en video til. Vidoen er udmærket, og man må sige at CyHi er en af de hotteste lige nu fra Syden med sit “Scarface”-lignende flow. Her er han ihvertfald med “Living Wonderful”, check it out!

“Im Sub-Zero inside of this tuxedo // menage je trois my negro i fuck trios // she with you, but she wanna fuck me though”

og kan man glemme hans crazy line fra “So Appalled”…

“I met this girl on Valentines Day fucked her in May // she found out about April, so she chose to March”

Cyhi Da Prynce – Living Wonderful from Decatur Dan on Vimeo.

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?