SteezinMusic: Kendrick Lamar “Look Out For Detox”

Tidligere på ugen var Dr. Dre forbi Big Boy’s Neighborhood radiostation og snakkede om sit meget ventede album “Detox”. Her nævnte Dre, at han kommer til at have en ny artist fra Compton, ved navn Kendrick Lamar på albumet. Til dem som ikke kendte noget til Kendrick kunne man i slutningen af indlægget se en musikvideo hvor han rapper over Jay-Z’s “Empire State Of Mind”. Kendrick er en af de lovende navne fra Vestkysten, og alt hans opmærksomhed har så fået Dre til at co-sign Compton-talentet. Udover Dre, har et andet lovende navn, J. Cole, været ude at sige at Kendrick er en af de “næste” i rækken til at få succes, og at han virkeligt føler den unge rapper fra Compton. Uden at snakke for meget, kan i selv få lov til at høre Kendrick Lamar i bedste stil på “Look Out For Detox”, check it out!

“Compton stand up!”

Kendrick Lamar – Look Out For Detox by TopDawgENT

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?