Mixtape: Young Chris “The Re-Introduction Of Christopher Ries”

Så blev det endelig den 20. november, og Young Chris har dermed givet sin fans fri adgang til at downloade sit nye mixtape “The Re-Introduction Of Christopher Ries”. Mixtapet er utroligt fedt, og byder på Young Chris når han er bedst, ligesom de gode gamle Roc-A-Fella/Young Gunz tider. Værterne for mixtapet er Philadaelphia duoen DJ Drama og DJ Don Cannon. Mixtapet har ikke den store lineup af gæster, da det kun indenholder 11 sange. Dog er Rico Love som bl.a. også var en del på Fat Joe’s seneste album med på 3 sange. Udover Rico Love, er Freeway, Busy Signal, Emjay, Billy Blue og JW også på mixtapet. Man kan se den komplette tracklist nedenfor. Som en lille bonus til indlægget kan man også se Young Chris’ seneste video til sangen “Air Out”. For at downloade mixtapet klik på nederste link. Young Chris  “The Re-Introduction Of Christopher Ries”, check it out!

1. The Re-Introduction
2. Break Em Down (Feat. Rico Love)
3. Philly
4. Take a Picture (Feat. Rico Love)
5. Street Secrets (Feat. Freeway)
6. My Money (Feat. Busy Signal)
7. None of Dem (Feat. Emjay & Rico Love)
8. I’m Choosin
9. Top Notch (Feat. Billy Blue & JW)
10. Air Out
11. Harder To Leave

Download Young Chris “The Re-Introduction Of Christopher Ries”

“The Re-Introduction Of Christopher Ries”

2 Readers Commented

Join discussion
  1. Drux Author on 22/11/2010

    Yo Damian, Air Out er jo krazy.

    Hvem har prod ?

  2. Damian B on 26/11/2010

    Jaa ik! Han er for gal Chris.. Jeg tror det er Rico Love, det er vidst ham der har produceret største delen af mixtapet.

HAVE SOMETHING TO SAY?