SteezinMusic: Keri Hilson “Pretty Girl Rock (Remix)” (Feat. Kanye West)

“Pretty Girl Rock” er smukke Keri Hilson’s single på hendes kommende album “In A Perfect World”. For at krydre sangen lidt, har hun valgt at tage fat i Kanye West, som er her, der og alle veje. De 2 som også samarbejdede på Keri’s forrige album, clicker godt sammen, og formår at give os endnu et hit. Kanye som udgav “My Beautiful Dark Twisted Fantasy” i mandags, giver os endnu en godt vers, og giver sangen lidt ekstra. Check it out!

“I’m so laser, i’m so major , i’m so flava, i’m so Flava, i should have a clock on // get ya, get ya, get ya pretty girl rock on, for all my girls from Atlanta down to Stockholm // and they looking like what the hell you got on // “what you mean baby girl? I got homes!” // different cribs, new whips and I’m feelin’ fly, fly like a G6 // fly, my swag hit ladies unknowingly // please to meet ya, its a pleasure knowing me”

Keri Hilson – “In My Perfect World” – 21. december

Pretty Girl Rock Remix ft. Kanye West by titosantana

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 nov, 2010

    Miss Kerrrriiii Babayyyy feat Yeezy

    Droz Daily Steezin http://fb.me/OXCtEpj9

HAVE SOMETHING TO SAY?