SteezinMusic: Trey Songz “Don’t Forget Ya Ring”

Trey Songz er i fuld gang med at arbejde med nyt mixtape “#LemmeHolDatBeat” som dropper d. 28 november. På dette mixtape høre vi en variation af Trey som rapper og sanger. Her må jeg ærligt talt sige, at Trigga faktisk gør et godt stykke arbejde. Normalt set burde sangere holde sig til sang, og rappere holde sig til rap. Dog er hip-hop genren blevet så influeret af RNB, at det er blevet ganske normalt at se sangere gå over til rap, og i enkelte tilfælde vice versa. Her er Chris Brown et godt eksempel, da han på adskillige sange på hans “Fan Of A Fan” mixtape med Tyga, rappede på næsten alle sange. Sangen er dope, og byder på en Trigga når han er aller bedst. God kombination af sang og rap, Trey Songz med “Don’t Forget Ya Ring”, check it out!

Trey Songz – “#LemmeHolDatBeat” – 28. november

Trey Songz – Dont Forget Ya Ring by CHINODRAMA

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 nov, 2010

    Trigga Trey http://fb.me/PdkOoAco

HAVE SOMETHING TO SAY?