Video/LivePerformance: Ryan Leslie @ S.O.B’s

Ryan Leslie optrådte mandag nat på S.O.B’s som er en kendt natklub i New York. R. Les, som for ikke særligt lang tid siden optrådte i Amager Bio, leveret noget af et show, og bragte nogle af New York’s mest prominente navne indenfor hip-hop genren med sig. Den ene rapper var R. Les’ højre hånd, nemlig Fabolous. Her trådte Fab frem og optrådte sine R. Les-producerede numre “Everything, Everyday, Everywhere” og “You’ll Be Kllin’ Them”. R. Les hoppede så videre til at præsentere sin anden gæst, nemlig Lloyd Banks. Banks som i mandags udgav sit tredje solo album, “The Hunger For More II”, optrådte i fællesskab med R. Les og Fabolous sit superhit “Start It Up”, som efterhånden bliver spillet alle steder. I anledningen af Banks’ nye album er ude, sluttede Banks’ af med hvad formodentligt bliver hans næste single, nemlig “So Forgetful” som og så er et R. Les-produceret track. Hvis man ikke allerede har Lloyd Banks’ nye album, så køb det ! Utroligt godt album fra en meget undervurderet artist. Ryan Leslie x Lloyd Banks x Fabolous, check it out!

R. Les For Pres!

Fabolous x R. Les – “Everything, Everyday, Everywhere” & “You’ll Be Kllin’ Them”

Lloyd Banks x Fabolous x R. Les – “Start It Up”Lloyd Banks x R. Les – “So Forgetful”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 24 nov, 2010

    DDS <3 THESE TRACKS =D

    Droz Daily Steezin http://fb.me/M6bmLGFB

HAVE SOMETHING TO SAY?