Video/LivePerformance: Kesi @ Rust

Så blev det onsdag og der var for alvor en god grund til at glæde sig! Oliver Kesi aka Kesi, skulle nemlig optræde foran et meget spændt publikum på Rust onsdag aften. Kesi som har valgt at føre den engelske musikgenre, Grime, til Danmark har en utrolig stor buzz lige pt, da han har gjort sig utrolig populær blandt hip-hop tilhængere i København. Nørrebro-drengen som har rødder i Tanzania, optrådte blandt andet sine 2 hits “Mig De Snakker Om” og “Byen Sover” som har utallige plays på YouTube. Selve showet var kanon, og Kesi formåede at blive utrolig personlig med de fremmødte, og bad publikum om at komme op på scenen. Nogle andre sange som Kesi leverede var bl.a. “Grime Knægt” og “Dansegulv”. Kesi som også havde sin posse med sig, gav plads til andre B.O.C. artister så som Benny Jamz, Gilli D’Angelo og Kimbo Rogz til at spytte nogle rim. John Vincent aka JV som var Kesi’s dj, formåede også at leve sig ind i showet med nice scratches og gav derfor Kesi en ekslusiv oplevelse. Kesi som også går under navnet “Original Slem Dreng” er et navn man skal holde øje med, da han har bragt en ny lyd til Danmark. Som tilhænger og nær ven af den talentfulde grimeartist, vil jeg derfor gerne vise 2 klip som jeg fik filmet mig frem til. Det ene klip er “Mig De Snakker Om” og det andet er “Byen Sover”. Så hvis man gik glip af koncerten kan man tjekke dem ud. Check it out!

SLEM x HAKAI x B.O.C. x DDS!

POW, POW!!

Kesi “Mig De Snakker Om”

Kesi “Byen Sover”

7 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 25 nov, 2010

  GRIME KNÆGT SLEM DRENG HUUUUUUUUUH !!

  POW POW POW

  Droz Daily Steezin http://fb.me/KALqXs2v

 2. YAppI on 26/11/2010

  Nice, men hvorfor zikker folk altid de billeder jeg tager? :D

 3. Drux Author on 26/11/2010

  Vil du ha vi skal bruge et andet billede ?

 4. Drux Author on 26/11/2010

  Ellers kan du lige skrive dit navn, så skriver vi det er dig som har taget det.

 5. Damian B on 26/11/2010

  G, jeg tog bare et random billede fra hans facebookprofil.. Det var bare det der faldt mig ind, plus det er også et nice billede, det må jeg give dig! :)

 6. hvor blev x HKI af? …. manden rocker din fætters tees og du repper nada.. pffffft

 7. Damian B on 28/11/2010

  Haha damn, my bad! Glad nu? :)

HAVE SOMETHING TO SAY?