Video/LivePerformance: Lloyd Banks @ The Best Buy Theater, Times Square

Præcis et døgn efter at Lloyd Banks udgav sit tredje solo album “The Hunger For More II”, valgte han at holde noget af et uforglemmeligt show for alle hans fans. I anledningen af hans nye album, havde Banks’ stort set hele hans lineup af gæster fra albumet med til showet. Dvs sige at navne som Juelz Santana, Jeremih, Ryan Leslie, Pusha T, Swizz Beatz, Fabolous og Tony Yayo gjorde den populære G-Unit rapper selvskab. Banks som mandag nat optrådte til et Ryan Leslie show i New York, havde ikke rigtigt mistet pusten eller stemmen, og leverede endnu en kanon liveoptræden. Jeg har valgt at plukke det bedste klip ud fra koncerten, som er Banks’ superhit “Start It Up”. Desværre var Kanye det eneste navn der ikke var fremmødt, dog overtog Kanye’s labelmate Pusha T hans rolle, da han oprindeligt skulle have været med på den originale version af “Start It Up”. Så optræden blev overhoved ikke skuffende. Uden at snakke alt for meget, kan i få lov til at se Banks, Swizzy, Loso, R. Les og Pusha i noget af en optræden, check it out!

Majid you know what to do!!

“VROOM VROOM!!”

G-G-G-G-G-Unit!!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?