AlbumCover/Tracklist: Jamie Foxx “Best Night Of My Life”

Jamie Foxx gør sig klar til at udgive sit fjerde album med navnet “Best Night Of My Life”. I den anledning vil DDS gerne præsentere Jamie’s albumcover samt tracklist. På selve albumet kan man se en god lineup af gæster, heriblandt Wiz Khalifa, Rick Ross, Justin Timberlake, T.I., Rico Love, Ludacris, Soulja Boy og til sidst men ikke mindst Drake. Her er det værd at bemærke “Fall For Your Type” og “Winner” som bliver spillet i radioen herhjemme. Albumet har releasedate d. 21. december. Her tracklisten ihvertfald, check it out!

01. This Will Be (Intro)
02. Best Night Of My Life (Feat. Wiz Khalifa)
03. Living Better Now (Feat. Rick Ross)
04. Winner (Feat. Justin Timberlake & T.I.)
05. Freak (Feat. Rico Love)
06. Hit It Like This
07. Yep Dat’s Me (Feat. Ludacris & Soulja Boy)
08. Fall For Your Type (Feat. Drake)
09. Gorgeous
10. Let Me Get You On Your Toes
11. 15 Minutes
12. Sleeping Pill
13. Rejoice
14. All Said And Done

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?