Video/LivePerformance: Drake @ Radio City Music Hall

Drake optrådte onsdag aften på The Radio City Music Hall i New York. Koncerten som blev sponseret af FUSE og Sprite var noget af en oplevelse, og Drake bragte sit A-game med sig og leverede noget af en optræden. Udover at spille størstedelen af sit album, spillede han også en del sange hvor han medvirker som gæst som f.eks. “Money To Blow”, “Get It In”, “Right Above It”, “Succesful” og “Un-thinkable (Im Ready)”. Her fik også selvskab fra bl.a. Trey Songz, Fabolous og Birdman. Jay-Z var nok dagens mest markante gæst, men af en eller anden underlig grund blev hans optræden med Drake ikke udsendt. Ikke desto mindre var showet stadigvæk helt vildt dope at se. Showets højdepunkt var nok da Drake bad en tilfældig pige om at komme op på scenen, og danse med ham. Her gjorde Drizzy sig klar ved at sprøjte mundspray i munden og putte læbepomade på sine læber. Den heldige pige fik så oplevet noget af en forførende Drizzy, som tog pigens jakke af og begyndte at kysse hende fra nakken af og ned af hendes skuldre. Til sidst satte Drake punktum og takkede pigen for hendes deltagelse ved at kysse pigen på kinderne, panden og til sidst men ikke mindst munden! Udover at få en masse kærlighed fra Drake, fik hun også overrækket den nyeste telefon fra Blackberry som også er en af Drake’s mange sponsorer. Noget af en dag må man sige for den smukke unge pige. Uden at spolere alt for meget, kan man selv få lov til at se det fabelagtige show. Se det fulde show nedenfor udsendt på FUSE HD, check it out!

No comments yet.

HAVE SOMETHING TO SAY?