MusicVideo: Clipse feat Pharrell & Kenna “Life Change”

Et år efter de udgav “Til The Casket Drops” dukker så denne video op til “Life Change”, meget underligt tidspunkt den udkommer på, og dårligt valg af track. Det sku helt klart ha været “Footsteps” de sku ha lavet en video til, da “Life Change” er et af de mindre gode tracks på albummet. Mange ting er sket siden, vi mødte Pusha T & Malice efter koncerten i Pumpehuset (Dope Koncert), Pusha T er blevet signet til Kanye’s G.O.O.D Music, og de vil hver især udgive solo albums i fremtiden. Det ser jeg utrolig meget frem til, da Clipse står som en af de højest rated, på min liste over rapper’s. Clipse er meget undervurderet, men jeg synes helt sikkert, de er en af de bedste rap grupper hiphoppen har haft.

“Last Night What I Seen Made My Life Change”

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Pingback: DDSteezin 4 dec, 2010

    Clipse "Life Change" MusicVideo

    Droz Daily Steezin http://fb.me/JC8XsPgQ

HAVE SOMETHING TO SAY?