MusicVideo: T.I. feat Rick Ross “Pledge Allegiance”

Så ramte den visuelle side til Itunes Bonus Tracket “Pledge Allegiance” nettet. Synes helt klart dette track er dope, og meget bedre end mange af sangene på “No Mercy”. Har hørt “No Mercy” lidt igennem, og på nuværende tidspunkt er jeg ret skuffet over det, selvom jeg er en stor fan af T.I. ; (

T.I ft. Rick Ross – Pledge Allegiance from Motion Family on Vimeo.

3 Readers Commented

Join discussion
 1. Pingback: DDSteezin 8 dec, 2010

  TIP & DA BOSS

  Droz Daily Steezin http://fb.me/PgpAjBdM

 2. John on 08/12/2010

  Har det lidt på samme måde.. Albummet er ret skuffende.

 3. Pingback: SteezinMusic: Keri Hilson x Rick Ross x Wiz Khalifa | DrozDailySteezin.Dk 18 dec, 2010

  […] “Ashes to Ashes” er det næste mixtape fra Rick Ross (udkommer Juleaften), efter hans sidste populære mixtape “Albert Anastasia” . Rick Ross & T.I. er en fed combination, sidst kan du se/høre dem på “Pledge Alligiance” . […]

HAVE SOMETHING TO SAY?