Video: Ski Beatz vil arbejde med J. Cole

North Carolina Produceren Ski Beatz har været ude at sige at han godt kunne tænke sig at arbejde med Roc Nation’s J. Cole, efter at der blev spurgt ind til hans forhold til Jay-Z og Dame Dash i et interview. Ski Beatz som var en dominerende faktor på Jigga debutalbum “Reasonable Doubt”, og producerede bl.a. “Dead Presidents” og “Can I Live” som er 2 klassiker. Nu prøver produceren sine kræfter af med Def Jam rapperen Curren$y som er blevet genoplivet efter at have været under jorden et godt stykke tid. Han har bl.a. produceret majoriteten af “Pilot Talk” og “Pilot Talk 2”, som er 2 utrolige albums. Kunne blive interessant at se Ski Beatz og J. Cole i et samarbejde! Desuden er de også begge fra North Carolina. Se talentfulde Ski Beatz’ korte klip, check it out!

Husk J.Cole 17. Januar @ Lille Vega

1 Readers Commented

Join discussion
  1. Drux Author on 08/12/2010

    arrrh elsker Can I live =D

HAVE SOMETHING TO SAY?